Algemene informatie

NMG VvE Beheer hanteert voor de bij haar in beheer zijnde VvE’s in principe het begrip 'volledig' VvE management.

Wij realiseren ons terdege dat de eigenaren van een appartementencomplex willen kunnen 'genieten' van het woongenot, zonder zich te hoeven bekommeren over de (financiële) organisatie van de vereniging en het (groot)onderhoud van het complex. Derhalve kunnen wij op dit gebied alle taken uit handen nemen van de vereniging.

Het volledige VvE management wordt door ons uitgevoerd voor een vaste prijs. Slechts in zeer uitzonderlijke gevallen zullen wij een beroep doen op additionele werkzaamheden welke een meerprijs voor de vereniging opleveren.

Naast de bij ons aanwezige juridische en technische kennis heeft de praktische ervaring ons in de afgelopen jaren tot een goede partner voor vele VvE’s gemaakt. Vanuit onze hoofdvestiging in Nijmegen, 'managen' wij in samenwerking met onze vestigingen in Venlo, Enschede, Amsterdam, Heerlen en Groningen nu ruim honderd VvE’s van Groningen tot aan Landgraaf.

Interesse?
Mocht u geïnteresseerd zijn in onze dienstverlening en / of een uitgebreide, specifiek op uw VvE gebaseerde offerte ontvangen, neem dan gerust contact met ons op.