Wie zijn wij

Graag stellen wij ons aan u voor; ACM VvE Management B.V. is een dochter van ACM Vastgoed Management (www.acmvastgoed.nl), welke als belangrijkste activiteiten heeft het VvE Beheer, vastgoedbeheer en makelaardij. Als gecertificeerde beheerder voor Verenigingen van Eigenaars zijn wij een waardige en betrokken organisatie die korte communicatielijnen en openheid biedt. Met een team van gemotiveerde en goed opgeleide mensen beheren wij op financieel, administratief/organisatorisch, dagelijks technisch en bouwkundig gebied ongeveer 200 Verenigingen van Eigenaren door geheel Nederland. Ons professionele team van accountmanagers is samen goed voor 73 jaar VvE ervaring.

Onze missie is: U ontzorgen in het beheer van de Vereniging zodat u als eigenaar optimaal woongenot heeft door helderheid, duidelijkheid en betrouwbaarheid.

Ons motto is: ” Het beheren van een VvE doe je samen.”

ACM VvE Management heeft regiokantoren in: Nijmegen, Venlo, Heerlen, Enschede, Groningen, Amsterdam

ACM VvE Management B.V. waarborgt de kwaliteit van de dienstverlening door certificeringen, samenwerkingsverbanden en door de constante zoektocht naar verbetering van onze dienstverlening en van onze processen.

Hier kunt u op rekenen:

Klachtenprocedure
Reglement geschillencommissie
Algemene Voorwaarden
BRL 5016
Privacystatement

ACM wordt binnenkort NMG